Avond4Daagse

Gezien de maatregelen met betrekking tot de Coronacrisis en het verbod op samenkomsten, bijeenkomsten en evenementen, kan de Avond4Daagse Loppersum 2021 NIET doorgaan op de geplande data

(17 t/m. 20 mei).

 

Afhankelijk van het verloop van de situatie kan op een later moment eventueel gekeken worden of er na de zomer wellicht nog mogelijkheden zijn. Dit wordt later pas definitief besloten en zal via deze website gecommuniceerd worden.


De huidige richtlijnen van de overheid met betrekking tot Corona laten het niet toe om een evenement als de Avond4Daagse Loppersum door te laten gaan zoals we gewend zijn. De organisatie heeft daarom, in overleg met de landelijke organisatie (KWBN), besloten om dit jaar de Avond4Daagse Loppersum te organiseren in de vorm van een "Home Edition". Dit maakt het mogelijk om de Avond4Daagse toch te lopen, maar dan vanuit je eigen thuissituatie. Binnenkort zullen we hierover alle informatie publiceren via de website: https://bartvandekleut.nl/avond4daagse.html

Wil je alvast inschrijven? Vanaf 29 maart is dat mogelijk via deze link: https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/loppersum Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws!*** ONDERSTAANDE INFORMATIE EN HET INSCHRIJFORMULIER ZIJN NIET MEER VAN TOEPASSING! ***

 

INSCHRIJF FORMULIER

Gebruik onderstaand formulier alleen als je niet via school hebt ingeschreven.


Inschrijven met dit formulier kan tot en met 14 mei. Daarna kun je ook nog inschrijven op 17 mei vanaf 17:45 uur in de sportkantine op het sportpark.

 
 
 
 
 
 
 
 

Algemene informatie voor deelnemers aan de Avond4Daagse Loppersum 2021

 

 • De Avond4Daagse Loppersum 2021 wordt georganiseerd van maandag 17 mei tot en met donderdag 20 mei.
 • Start en Finish zijn op de parkeerplaats bij de Boshal in Loppersum, Bosweg 27 te Loppersum.
 • Verzamelen van de groepen deelnemers kan vanaf 17:45 uur op de parkeerplaats.
 • Startkaarten en de beschrijving van de routes kunnen vanaf 17:45 uur afgehaald worden in de sportkantine van SC Loppersum. Vertegenwoordigers van de groepen deelnemers kunnen zich melden bij de administratie in de sportkantine. De startkaarten dienen iedere dag, na het lopen van de route, weer ingeleverd te worden voor controle van de binnenkomst van alle deelnemers. Bij inlevering van een groepskaart worden hiermee alle deelnemers in de betreffende groep afgemeld.
 • Inschrijven voor deelname door individuele deelnemers kan maandag 17 mei vanaf 17:45 uur bij de administratie in de sportkantine. Kosten voor deelname bedragen € 5,00 en dienen ter plaatse voldaan te worden. Deelname is inclusief de aangeboden consumpties, welke langs de route uitgedeeld worden en ontvangst van een medaille op donderdag 20 mei.
 • Vanaf 18:00 uur kan er gestart worden met de wandelingen, zoals deze beschreven staan op de routebeschrijvingen. Routebeschrijvingen zijn beperkt voorradig waardoor we willen vragen om per deelnemende groep 1 routebeschrijving te gebruiken.
 • Afwijken van de beschreven routes of ter plekke aangebrachte routepijlen is niet toegestaan. Ook aanwijzingen door de organisatie, begeleiders, verkeersregelaars en politie dienen opgevolgd te worden.
 • We rekenen erop dat deelnemers de routes netjes achterlaten. Neem afval en etensresten mee, deze kunnen bij de pauzeplaatsen en bij de finish gedeponeerd worden.
 • EHBO is aanwezig in de sportkantine. Indien EHBO inzet nodig is langs de route, dan kan dit doorgegeven worden via het telefoonnummer welke vermeld staat op de routebeschrijvingen (Bart van de Kleut: 06-42964916). Bij noodgevallen eerst 112 bellen! Daarna de organisatie op de hoogte brengen.
 • Donderdag 20 mei is er een aangepast startprogramma: Wandelaars voor de 10 kilometer route starten, zoals voorgaande dagen, vanaf 18:00 uur van de parkeerplaats bij de Boshal. De route eindigt bij het station in Loppersum, waar aangesloten wordt bij de wandelaars voor de 5 kilometer route. Hier start de gezamenlijke rondgang, met de Streetband van Loppersum’s Harmonie, door Loppersum.

         Wandelaars voor de 5 kilometer verzamelen vanaf 18:30 uur op de parkeerplaats. Om 18:45 uur vertrekken we, onder             begeleiding van verkeersregelaars en als 1 groep, richting het station in Loppersum. We zouden het zeer op prijs stellen           als iedereen wacht tot de organisatie het sein geeft om te vertrekken richting het station, dit om de veiligheid voor alle               deelnemers te kunnen verzorgen.

 • Tijdens de rondgang door Loppersum willen we ouders en andere begeleiders die meelopen, vragen om erop toe te zien dat de kinderen niet vooruit gaan lopen en achter de muzikanten van Loppersum’s Harmonie blijven lopen. Muzikanten hebben door hun muziekinstrumenten maar een beperkt zicht direct voor zich en kunnen hierdoor struikelen over kinderen die tussen de muzikanten lopen. Ook naast de muzikanten lopen kan gevaarlijke situaties veroorzaken!
 • Bij aankomst op het sportpark kunnen vertegenwoordigers van groepen en individuele deelnemers de medaille(s) ophalen in de sportkantine.

 

We wensen iedereen veel plezier en gezelligheid tijdens de Avond4Daagse Loppersum en gaan er vanuit dat bovenstaande informatie zorgt voor een ordelijk verloop en duidelijke afspraken!