Coaching met honden

Coaching met honden

 

Ik werk al ruim 15 jaar professioneel met honden. Tijdens deze werkzaamheden help ik eigenaren om problemen die ze hebben met het gedrag van hun hond(en) op te lossen. Hierbij speelt ook het gedrag van de eigenaren een grote rol en ben ik meestal meer bezig met het veranderen van het gedrag van de eigenaren, de honden veranderen dan vanzelf mee.

 

Honden zijn heel goed in het laten zien wat jouw eigen gedrag en gevoel doet met hun gedrag. Je zou kunnen zeggen dat honden je een spiegel voorhouden waardoor je een veel duidelijker beeld krijgt van je eigen gedrag, gevoelens en zorgen. Door hondengedrag beter te gaan begrijpen ga je ook veel meer begrip krijgen voor je eigen gedrag en leer je hoe je dit kunt verbeteren. Laat mij je helpen om honden te gebruiken in je eigen persoonlijke groei. Je kunt je eigen hond hiervoor gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor een hond uit onze roedel. We hebben verschillende rassen, grote en kleine honden en mannetjes en vrouwtjes, de keuze is aan jou.

 

Laten we eerst eens afspreken om samen met een hond te gaan wandelen en elkaar te leren kennen. Je kunt dan zelf ervaren wat dit voor jou kan betekenen. Als je het na de eerste wandeling niets vindt, dan is dat uiteraard geen probleem en een eerste wandeling kost je ook niets. Het kan natuurlijk ook zijn dat je merkt dat de hond je inderdaad wat kan leren of dat je je er beter door gaat voelen. In dat geval heb je er een echt (honden)maatje bij gekregen. Ik ga je uitleggen hoe je het gedrag van de hond kunt gebruiken voor het oplossen van problemen of het veranderen van gevoelens.

 

Trek de stoute schoenen aan en maak een afspraak voor een eerste wandeling!

 

 

CONNECT WITH US

Follow Us On Social Networks