Over Bart, Contact

Over Bart


Ik ben Bart van de Kleut, 49 jaar en, samen met mijn vrouw, ouder van twee tienerdochters. Samen wonen we op een boerderij in Noord Oost Groningen woon waar we 5 honden, 2 schapen en 1 kat hebben. Ik werk nu ruim 15 jaar professioneel met honden en momenteel volg ik de HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de Hanzehogeschool in Groningen.


Oorspronkelijk kom ik uit het midden van het land, waar ik zo'n 15 jaar gewerkt heb als elektrotechnicus. Na een echtscheiding besloot ik met mijn nieuwe vriendin alle schepen achter ons te verbranden en naar het hoge Noorden te verhuizen. Ook daar ben ik nog even werkzaam geweest als elektotechnicus, maar na de geboorte van onze eerste dochter werd ik huisman, terwijl mijn vrouw, als manager bij een groot bedrijf, haar baan hield.


Tijdens het opgroeien van onze dochters, nam ik de huishouding en de dagelijkse verzorging van de kinderen op me. Hiernaast hield ik een hondenopvang draaiende, waar dagelijks meerdere honden kwamen logeren. Samen met onze eigen honden vormden ze een roedel honden, die bij ons op het erf rondliepen. Daarnaast werkte ik bijna dagelijks als gedragstherapeut voor honden en heb ik inmiddels duizenden honden en eigenaren mogen helpen om probleemgedrag bij honden te veranderen. Ook deed ik veel vrijwilligerswerk, waarbij ik veel met jeugd werkte, maar ook het bezoeken van dementerende ouderen in een verzorgingstehhuis was onderdeel van de werkzaamheden. Ik nam dan één van onze honden mee, zodat de ouderen in contact kwamen met dieren, iets wat voor veel vreugde zorgde. Verder ben ik organisator van verschillende evenementen zoals de Spooktochten van Zeerijp (zo'n 1000 deelnemers en 100 vrijwilligers), Avond4Daagse Loppersum, Schierkamp Zeerijp (Zomerkamp voor kinderen) en organiseer ik activiteiten voor jeugd en jongeren (Tienerdisco's, Zeskamp, Kinderdoemiddag, Oliebollenactie, Sinterklaasintocht enz.). Hierdoor kan ik ook advies geven bij het organiseren van activiteiten voor jeugd en jongeren (Zie de links onderaan deze pagina).


Toen onze oudste dochter naar de middelbare school ging zijn we gestopt met de hondenopvang en kreeg ik meer tijd om andere zaken op te gaan pakken. Dit was het moment dat ik me meer wilde gaan toeleggen op psychologie, psychiatrie, pedagogiek en andere sociale vakken. Ik koos voor de HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (Social Work) aan de Hanzehogeschool in Groningen.


Nog steeds doe ik vrijwilligerswerk, maar ben nu ook als coach en hulpverlener aan het werk. Werkzaamheden met honden blijf ik ook doen en uiteraard nog steeds huishoudelijke werkzaamheden en vader van onze twee dochters. Op de website kun je zien welke mogelijkheden we bieden, dus schroom niet om contact op te nemen als ik iets voor je kan betekenen!


Contact


E-mail: info@bartvandekleut.nl

Tel: 06-42964916


KvK nr.: 67978800

IBAN: NL09 RABO 0123123933Organisatie/ Activiteiten:


Spooktochten Zeerijp

Schierkamp Zeerijp (incl. Oliebollenactie)

Jeugdwerk Zeerijp

Avond4Daagse Loppersum

Hondengedrag Deskundige

Team050

jongerenwerk@bartvandekleut.nl

Lopster Sport Vereniging


Alle rechten voorbehouden. Copyright: Bart van de Kleut.