Persoonlijke coaching

Persoonlijke begeleiding, coaching


Soms heb je even hulp nodig, loopt alles niet zoals je zou willen. Je hebt misschien moeite met het nemen van belangrijke beslissingen, of zit je in een fase van je leven waar je even niet meer weet wat nu de beste keuzes zijn. Misschien kamp je met gevoelens waarmee je maar lastig om kunt gaan, of voel je je misschien zelfs depressief. Op school kan het niet lekker gaan, of heb je moeite om vriendschappen aan te gaan. Je hebt misschien problemen met je ouders, of ruzie met iemand. Ook kan het zo zijn dat je het allemaal best spannend vindt om de stap naar een volwassen leven te maken en om te gaan met alles wat daarbij komt kijken.


Problemen komen voor in alle facetten van het leven en ook iedereen loopt er wel eens tegenaan.

Dan is het fijn als familie, vrienden of kennissen helpen om de problemen of gevoelens weg te laten gaan, maar soms is het juist erg moeilijk of pijnlijk om met zorgen of problemen naar je naasten te gaan. Misschien schaam je je, of zijn die naasten nu juist onderdeel van de problemen of gevoelens.


Wil je toch hulp en kun je dit niet vinden in je eigen familie- of vriendenkring? Dan ben ik er voor je. Ik kan je helpen om alles duidelijk op een rijtje te krijgen en samen met jou te kijken wat de beste weg naar een goede oplossing is. Samen gaan we de stappen nemen die nodig zijn en waar jij je weer goed door gaat voelen.


Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, dat ga je zelf invullen, maar ik kan samen met jou kijken wat voor jou het beste gaat werken. Het kan zijn dat een (licht) verstandelijke beperking of andere psychische drempel je in de weg zit, zoals een stoornis in het autistisch spectrum (ASS), ADHD of ODD. Maak je geen zorgen, ook daar kan ik je helpen om juist kansen te gaan zien in plaats van onmogelijkheden of problemen.


Maak het jezelf niet onnodig moeilijk en maak eens een afspraak, waarbij we elkaar kunnen leren kennen en je zelf kunt bepalen of ik je verder kan helpen. Maak je ook geen zorgen over de kosten; een eerste gesprek is altijd gratis en ook hoef je je geen zorgen te maken over je persoonlijke zaken. Alles wat wij bespreken blijft onder ons en zal ik nooit iets zonder jouw toestemming met anderen delen.


Stuur me een e-mail of bel me en wie weet heb je er een goede vriend bij! 


Alle rechten voorbehouden. Copyright: Bart van de Kleut.